Illustratie op maat

Voor tijdschriften, websites en bedrijfsbladen maakt Strips op Maat illustraties. Wij zijn in staat de illustratie in elke gewenste stijl op te maken. Wij zijn erg snel en niet duur. Maar het kan bijvoorbeeld ook een instructie voor een draagdoek zijn?

Down and out?

Een illustratie voor CNV Schooljournaal over leerlingen met het syndroom van Donw om in het reguliere onderwijs.

Omgaan met ouders

Bij een artikel over de relatie tussen ouders, de leerkracht en de school maakten wij bijgevoegde illustratie.

Hoe wel en niet met Husbandry Agent

Strips op Maat maakte voor LBH Netherlands twee tekeningen om een ongewenste en een gewenste situatie weer te geven om een potentiële klant te overtuigen.

Illustratie anti-semitisme

Even geleden maakten wij deze serieuze illustratie voor CNV Schooljournaal over antisemitisme en de mogelijke aanpak op scholen.

Tekeningen vaak leuker dan foto’s…

Voor Smallvips gingen wij aan de slag om een instructie te maken voor het omhangen van een draagdoek. Geheel in huisstijl worden de handelingen stuk voor stuk uitgelegd.

Conflict met UWV

Onlangs maakten wij voor CNVO Schooljournaal de volgende illustratie over het conflict van een werknemer en het UWV.

Illustratie pesten en mensapen

Strips op Maat maakte voor CNV Schooljournaal wederom een illustratie. Nu bij een artikel over het onderzoek naar anti-pestprogramma's en het pest-gedrag bij mensapen.

Over appels en peren in leeropbrengsten

Strips op Maat mocht weer een illustratie maken in Schooljournaal over een ranglijst in leeropbrengsten in het onderwijs. Nederland doet het best goed maar worden voorafgegaan door landen als Korea, Japan, Estland, België en...

Broodje Aap

Illustratie bij een artikel over het fenomeen 'Broodje Aap'. Deze illustratie is te gebruiken tegen...

Plattegrond van Leiden

Een plattegrond van Leiden ter gelegenheid van de citygame 'Leids Avontuur' en het bezoek van de Koningin aan Leiden tijdens...