Cartoon laten maken

Cartoonist gezocht? Wilt u een cartoon laten maken?

Zoekt u een cartoonist voor het maken van een cartoon in uw magazine, krant of ander medium? Dan bent u bij Strips op Maat aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis. Onze cartoonist heeft een eigen herkenbare stijl die aansluit bij de belevingswereld van vrijwel elke doelgroep. De cartoons zijn geschikt voor een populair lifestyle magazine maar kan evengoed een plek vinden in een businessmagazine of een huis-aan-huis blad.

Werkwijze en scenario

In overleg stellen wij op basis van uw wensen een scenario op dat wij aan u voorleggen. Maar wellicht heeft u al een eigen idee dat wij voor u uitwerken. Op basis van het scenario maken wij een schets die wij weer u voorleggen. Na uw akkoord werken wij de cartoon uit en sturen die in pdf formaat aan u toe.

Cartoons gezocht en gevonden

Hieronder treft u een aantal cartoons aan die wij naar volle tevredenheid voor onze klanten hebben geproduceerd.

 

De allerbeste wensen voor 2020!

De allerbeste wensen voor 2020!

De allerbeste wensen van Strips op Maat voor iedereen die dit leest! En zolang er nog geen vuurwerkverbod is uitgevaardigd kan onze jaarlijkse banner best nog een jaartje mee!

Gesloten op vrijdag

Gesloten op vrijdag

Onze illustratie sierde de voorzijde van CNV Schooljournaal en ook nog eens bij het artikel binnenin. Het artikel ging over een mogelijke vierdaagse schoolweek voor scholieren. Geen gek idee. Minder werkdruk bij de leerkrachten!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.