SOM-blog 7: Onze voorbeelden Jan van Haasteren

Som Blog

De medewerkers van Strips op Maat zijn natuurlijk ook stripliefhebbers. In deze blog zetten we vijf voorbeelden en inspiratiebronnen op een rijtje. In de blogs erna zullen wij ze verder toelichten.

Jan van Haasteren

Een echte gepersonaliseerde Jan van Haasteren is erg duur en de capaciteit van de JVH-studio is beperkt . Wij vinden het daarom erg leuk om in de traditie van Jan van Haasteren illustraties en puzzels voor opdrachtgevers te maken.

voorbeeld Jan van Haasteren, Strips op Maat

Jan van Haasteren is een wereldberoemde tekenaar die beroemd is geworden door zijn unieke stijl van het tekenen van puzzels. Jan staat bekend om zijn humorvolle tekeningen met veel kleur en details, waardoor elke puzzel een echte uitdaging is. Jan begon zijn carrière in de jaren ’70 met het tekenen van stripverhalen. In de jaren daarna is zijn stijl meer gericht op puzzels. Zijn stijl is herkenbaar aan de kleurrijke tekeningen vol met humor, avontuur en actie. Bij Jan van Haasteren kun je puzzelen die je uitdaagt, maar ook vermaakt. Ook is het leuk om de puzzels te maken met het hele gezin, waardoor het een leuke en gezellige tijdsbesteding is. Jan van Haasteren is een geweldige inspiratiebron voor het maken van puzzels en een echte kunstenaar die de puzzelwereld heeft verrijkt met zijn unieke stijl.

Ook zo’n leuke strip, illustratie, kleurplaat of cartoon?

Strips op Maat gaat graag voor u aan de slag. Vraag hier een offerte of meer informatie aan. Bellen (071-5233485) of mailen info@stripsopmaat.nl kan natuurlijk ook.

%d bloggers liken dit: