Cartoon tekening laten maken

Cartoonist gezocht? Wilt u een cartoon laten maken?

Zoekt u een cartoonist voor het maken van een cartoon in uw magazine, krant of ander medium? Dan bent u bij Strips op Maat aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis. Onze cartoonist heeft een eigen herkenbare stijl die aansluit bij de belevingswereld van vrijwel elke doelgroep. De cartoons zijn geschikt voor een populair lifestyle magazine maar kan evengoed een plek vinden in een businessmagazine of een huis-aan-huis blad.

Werkwijze en scenario

In overleg stellen wij op basis van uw wensen een scenario op dat wij aan u voorleggen. Maar wellicht heeft u al een eigen idee dat wij voor u uitwerken. Op basis van het scenario maken wij een schets die wij weer u voorleggen. Na uw akkoord werken wij de cartoon uit en sturen die in pdf formaat aan u toe.

Cartoons gezocht en gevonden

Hieronder treft u een aantal cartoons aan die wij naar volle tevredenheid voor onze klanten hebben geproduceerd.

 

Voorbeelden van cartoons

Cartoons voor het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapien (KNGF)

Cartoons voor het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapien (KNGF)

Conceptcartoon Studentmobiel/GSM-wijzer

Conceptcartoon Studentmobiel/GSM-wijzer

Wat is precies een cartoon?

Een cartoon is een visuele kunstvorm die vaak humor, satire, kritiek of commentaar uitdrukt door middel van afbeeldingen, meestal in de vorm van tekeningen. Cartoons kunnen variëren van eenvoudige, grappige illustraties tot meer complexe en politiek geladen afbeeldingen. Ze worden vaak gebruikt in kranten, tijdschriften, online publicaties en sociale media om ideeën over te brengen, sociale kwesties aan de kaak te stellen, politieke standpunten uit te drukken of gewoon om amusement te bieden. De kracht van cartoons ligt vaak in hun vermogen om complexe onderwerpen op een beknopte en toegankelijke manier te communiceren, soms met behulp van visuele humor en overdrijving.