Strip legpuzzel in de stijl van Jan van Haasteren

Strips op Maat verzorgt voor u het tekenwerk van gedetailleerde ingekleurde strip legpuzzel van 150, 500 of 1000 stukjes in de stijl van Jan van Haasteren met met diverse scenes van gemiddeld 4 personen. Een gepersonaliseerde cartoon puzzel is schitterend cadeau voor uw vrienden, familie, personeel of zakelijke relaties. Maar ook prima in te zetten als merchandise voor een touristshop, speelgoed-, boek- of webwinkel. Op aanvraag kunnen wij ook het drukwerk voor de puzzel voor u verzorgen. De  gewenste oplage puzzels in een verzorgde doos op het afgesproken tijdstip bij u afgeleverd.

Geïnspireerd op Jan van Haasteren

De tekenstijl die wij bij onze puzzels hanteren is geen kopie van Jan van Haasteren maar die van onze eigen tekenaars. Wij laten ons wel graag inspireren door deze grootmeester. Bent u op zoek naar zo’n juweeltje als cadeau of voor eigen gebruik klik dan hier.

strip-puzzel-op-maat

Keuzes voor het laten  maken van een cartoon legpuzzel

Indien u door Strips op Maat een cartoon legpuzzel laat maken dient u een aantal keuzes te maken. Afhankelijk van de doelgroep bepaalt u het aantal stukjes. Daarnaast kunt u kiezen voor een bepaald detailniveau. 

Detailniveau

Bij de productie van de puzzels kunt u kiezen uit drie detailniveaus: A, B en C.

A: 5 scenes van gemiddeld 4 personen.

B: 10 scenes van gemiddeld 4 personen.

C:  20 scenes van gemiddeld 4 personen.

Aantal stukjes

Bij de productie van de puzzels kun je kiezen voor verschillende hoeveelheid stukjes.

  • 150 stukjes afmeting 420×297 mm
  • 500 stukjes afmetingen: 500×400 mm
  • 1000 stukjes afmetingen: 680×440 mm

 

Oplage en doos

Indien u het drukwerk van de puzzel door Strips op Maat wilt laten verzorgen wordt de puzzel in een doos van 253 x 253 x 60 mm aangeleverd. De doos is per stuk voorzien van sealing.   

Voorbeelden van gepersonaliseerde puzzels

Hieronder voorbeelden van door Strips op Maat gemaakte gepersonaliseerde cartoon puzzels.

Voorbeelden detailniveau A (150 of 500 stukjes)

Voorbeeld detailniveau B (500 of 1000 stukjes)

Voorbeelden detailniveau C (1000 stukjes)

Drukwerk: Een kant en klare puzzel stapel puzzels?

Strips op Maat is gespecialiseerd in het tekenwerk maar kan ook het complete drukwerk voor u verzorgen. Wij zorgen dan voor een een mooie verzorgde doos en leveren de puzzels op afspraak bij u af. Hiervoor kunnen wij een aanvullende offerte doen. Vraag hier een offerte aan.