Strip legpuzzel in de stijl van Jan van Haasteren

Strips op Maat verzorgt voor u het tekenwerk van gedetailleerde ingekleurde strip legpuzzel van 150, 500 of 1000 stukjes in de stijl van Jan van Haasteren met met diverse scenes van gemiddeld 4 personen. Een gepersonaliseerde cartoon puzzel is schitterend cadeau voor uw vrienden, familie, personeel of zakelijke relaties. Maar ook prima in te zetten als merchandise voor een touristshop, speelgoed-, boek- of webwinkel. Op aanvraag kunnen wij ook het drukwerk voor de puzzel voor u verzorgen. De  gewenste oplage puzzels in een verzorgde doos op het afgesproken tijdstip bij u afgeleverd.

Geïnspireerd op Jan van Haasteren

De tekenstijl die wij bij onze puzzels hanteren is geen kopie van Jan van Haasteren maar die van onze eigen tekenaars. Wij laten ons wel graag inspireren door deze grootmeester. Bent u op zoek naar zo’n juweeltje als cadeau of voor eigen gebruik klik dan hier.

strip-puzzel-op-maat

Voorbeelden

Hieronder voorbeelden van door Strips op Maat gemaakte gepersonaliseerde cartoon puzzels. 

Drukwerk: Een kant en klare puzzel stapel puzzels?

Strips op Maat is gespecialiseerd in het tekenwerk maar kan ook het complete drukwerk voor u verzorgen. Wij zorgen dan voor een een mooie verzorgde doos en leveren de puzzels op afspraak bij u af. Hiervoor kunnen wij een aanvullende offerte doen.