Strips en cartoons op maat

Strips op Maat maakt op maat gesneden strips en cartoons voor uw bedrijfsblad, magazine of uw website. Het beeldverhaal kan op een ludieke manier de bedrijfscultuur of externe ontwikkelingen aan de kaak stellen. Het is ook een doeltreffende manier om een bepaalde werkwijze te communiceren.

Strips op Maat gaat met de opdrachtgever aan de slag om een passend scenario te schrijven. Maar het kan ook goed zijn dat u een leuke serie strips of cartoons wilt om uw blad aantrekkelijker te maken. Strips op Maat maakt al twaalf jaar lang cartoons voor onder andere Schooljournaal en RCN en werkt samen en tal van andere opdrachtgevers.

 

strips-en-cartoons-op-maat
Prikpraat

Prikpraat

Voor het College ter beoordeling van geneesmiddelen maakten wij deze strip om kinderen te informeren over vaccinatie.

SnObbs cat en dog juichen wat af!

SnObbs cat en dog juichen wat af!

Voor SnObbs ontwikkelden wij de karakters SnObbs-dog en SnObbs-cat, die allerlei leuke avonturen beleven. Dit wk-supporteren ze voor de Rode Duivels!

Hotel Spitzhorn in stripvorm

Hotel Spitzhorn in stripvorm

In opdracht van Hotel Spitzhorn maakten wij deze strip over de aankomst een etappe van de Ronde van Zwitserland in Gstaad.

Illustraties voor Breewel

Illustraties voor Breewel

Strips op maat maakte een aantal illustraties voor transportbedrijf Breewel. Deze worden ingezet om naar klanten of werknemers te sturen.

Hele bijzondere tafels…

Hele bijzondere tafels…

Een strip is een verrassende, aandacht trekkende manier om een leuk project onder de aandacht te brengen.

Een stripboek op maat!

Een stripboek op maat!

Strips op Maat maakt voor u een stripboek op maat. Een (persoonlijk) stripalbum om uw brandstory, levensverhaal of carrière te verbeelden.

Masters of LXRY

Masters of LXRY

Strips op Maat maakte voor de beurs Masters of LXRY een aantal strips waarbij waargebeurde anekdotes werden verbeeld. De strips werden in groot formaat afgedrukt en hingen in de toegangsruimte van de Rai.