Illustrator gezocht

Zoekt u een illustrator/tekenaar en wilt u een illustratie maken van een illustratie in uw magazine, krant of ander medium? Dan bent u bij Strips op Maat aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis. Onze illustrator heeft een eigen herkenbare stijl die aansluit bij de belevingswereld van vrijwel elke doelgroep. De illustraties zijn geschikt voor een populair lifestyle magazine maar kan evengoed een plek vinden in een businessmagazine of een huis-aan-huis blad.

Werkwijze en scenario

In overleg stellen wij op basis van uw wensen een scenario op dat wij aan u voorleggen. Maar wellicht heeft u al een eigen idee dat wij voor u uitwerken. Op basis van het scenario maken wij een schets die wij weer u voorleggen. Na uw akkoord werken wij de strip uit en sturen die in pdf formaat aan u toe.

Illustrator gezocht en gevonden

Hieronder treft u een aantal illustraties aan die wij naar volle tevredenheid voor onze klanten hebben geproduceerd.
Illustratie giftige bedrijfscultuur

Illustratie giftige bedrijfscultuur

Voor CNVO Schooljournaal mocht Strips op Maat een illustratie maken bij een artikel over grensoverschrijdend gedrag. Een uitdaging om dit smaakvol te doen hebben wij ingevuld door een giftige cocktail zijnde de van bedrijfscultuur te tekenen.

Gesloten op vrijdag

Gesloten op vrijdag

Onze illustratie sierde de voorzijde van CNV Schooljournaal en ook nog eens bij het artikel binnenin. Het artikel ging over een mogelijke vierdaagse schoolweek voor scholieren. Geen gek idee. Minder werkdruk bij de leerkrachten!

Dutch Sisters

Dutch Sisters

Voor Dutch Sisters maakten wij een logo-illustratie die nu de homepage van www.dutchsisters.nl siert. Mooie kleding voor de vrouw!