Striptekenaar gezocht voor strip, cartoon of stripboek

Wilt u een strip laten maken en wordt dus een striptekenaar gezocht voor een strip in uw magazine, krant of een eigen stripboek? Dan bent u bij Strips op Maat aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis. Onze striptekenaar heeft een eigen herkenbare stijl die aansluit bij de belevingswereld van vrijwel elke doelgroep. De strips zijn geschikt voor een populair lifestyle magazine maar kan evengoed een plek vinden in een businessmagazine of een huis-aan-huis blad.

Werkwijze en scenario

In overleg stellen wij op basis van uw wensen een scenario op dat wij aan u voorleggen. Maar wellicht heeft u al een eigen idee dat wij voor u uitwerken. Op basis van het scenario maken wij een schets die wij weer u voorleggen. Na uw akkoord werken wij de strip uit en sturen die in pdf formaat aan u toe.

striptekenaar gezocht en gevonden

Hieronder treft u een aantal strips, stripverhalen aan die wij naar volle tevredenheid voor onze klanten hebben geproduceerd.

Prikpraat

Prikpraat

Voor het College ter beoordeling van geneesmiddelen maakten wij deze strip om kinderen te informeren over vaccinatie.

SnObbs cat en dog juichen wat af!

SnObbs cat en dog juichen wat af!

Voor SnObbs ontwikkelden wij de karakters SnObbs-dog en SnObbs-cat, die allerlei leuke avonturen beleven. Dit wk-supporteren ze voor de Rode Duivels!

Hotel Spitzhorn in stripvorm

Hotel Spitzhorn in stripvorm

In opdracht van Hotel Spitzhorn maakten wij deze strip over de aankomst een etappe van de Ronde van Zwitserland in Gstaad.

Hele bijzondere tafels…

Hele bijzondere tafels…

Een strip is een verrassende, aandacht trekkende manier om een leuk project onder de aandacht te brengen.

Een stripboek op maat!

Een stripboek op maat!

Strips op Maat maakt voor u een stripboek op maat. Een (persoonlijk) stripalbum om uw brandstory, levensverhaal of carrière te verbeelden.

Masters of LXRY

Masters of LXRY

Strips op Maat maakte voor de beurs Masters of LXRY een aantal strips waarbij waargebeurde anekdotes werden verbeeld. De strips werden in groot formaat afgedrukt en hingen in de toegangsruimte van de Rai.

Een persoonlijk cadeau is een stripcadeau

Een persoonlijk cadeau is een stripcadeau

Wat is er persoonlijker dan een strip cadeau doen bij een bruiloft, verjaardag of jubileum. Strips op Maat gaat met jouw script aan de slag om voor het feestvarken een persoonlijke strip te maken. Succes verzekerd. Zie hieronder de strip die wij laatst maakten.

Strip Moka Instinct

Strip Moka Instinct

Wij mochten een strip maken voor het nieuwe hippe drankje Moka Instinct. strip bij de advertentie in Strand Magazine.

Striptekenaar gezocht voor strip, cartoon of stripboek