Kleurplaat laten maken

Een professionele kleurplaat

Wilt u een professionele kleurplaat laten maken? Zo’n is meer dan zomaar een zwart-wit illustratie. Het lijnwerk moet gesloten zijn en het moet aantrekkelijk zijn voor de beoogde leeftijd. Een kleurplaat voor een kind van 4 zal minder details bevatten dan eentje voor 8-jarigen. Hier mag best meer afwisseling in zijn. Onze tekenaars zijn uitstekend in een vrolijke illustratie neer te zetten. Wij maken de kleurplaat op maat, inclusief uw logo, mascotte in het gekozen detailniveau.

Kleuractie

Heeft u een leuke kleurplaat nodig voor een kleuractie? Strips op Maat verzorgt een op maat gemaakte doeltreffende kleurplaat. Op basis van uw briefing maken wij een schets die wij na goedkeuring uitwerking. Na een laatste correctieronde leveren wij een digitaal bestand kant en klaar aan. En dan…kleuren maar! 

Kleuractie uitbesteden?

Desgewenst kunnen wij via ons gelieerde organisatiebureau ProKwadraat Events de uitvoering van de complete kleurwedstrijd verzorgen. Een kleurwedstrijd is een mooie manier om extra aandacht te vragen voor een onderwerp. Een leuke kleurplaat in combinatie met een aantrekkelijk prijzenpakket trekt de aandacht van veel kinderen en daarmee ook de ouders.

kleurplaat-op-maat

Voorbeelden van door ons in opdracht gemaakte kleurplaten

Baarns Kleurboek

Baarns Kleurboek

Strips op Maat werkte mee aan het Baarns Kleurboek van The Foodoffice. 12 toonaangevende gebouwen werden op creatieve wijze vastgelegd en verpakt in een aantrekkelijk kleurboek.