Illustratie op maat

Voor tijdschriften, websites en bedrijfsbladen maakt Strips op Maat illustraties. Wij zijn in staat de illustratie in elke gewenste stijl op te maken. Wij zijn erg snel en niet duur. Maar het kan bijvoorbeeld ook een instructie voor een draagdoek zijn?

Vraag hier een offerte aan!

Dutch Sisters

Voor Dutch Sisters maakten wij een logo-illustratie die nu de homepage van www.dutchsisters.nl siert. Mooie kleding voor de vrouw!

Illustratie Schooljournaal vrouwen stadshouders touwtjes in handen

In opdracht van CNV Schooljournaal maakten wij een illustratie over herinterpretatie van de geschiedenis. De geschiedenis werd vooral beschreven vanuit de invalshoek van de man. Wat minder bekend was is dat vrouwen achter de schermen aan de touwtjes trokken....

SnObbs cat en dog juichen wat af!

Voor SnObbs ontwikkelden wij de karakters SnObbs-dog en SnObbs-cat, die allerlei leuke avonturen beleven. Dit wk-supporteren ze voor de Rode Duivels!

Meer mannen voor de klas…

Voor CNV Schooljournaal maakten wij een illustratie bij een artikel over de activiteiten om meer mannen voor de klas te krijgen.

Startende leerkrachten in het diepe

Voor een artikel in CNVO Schooljournaal maakten wij een illustratie over de jonge leerkracht die vaak zonder een goede begeleiding 'in het diepe' wordt gegooid.

Illustraties voor Breewel

Strips op maat maakte een aantal illustraties voor transportbedrijf Breewel. Deze worden ingezet om naar klanten of werknemers te sturen.

Omgaan met ouders

Bij een artikel over de relatie tussen ouders, de leerkracht en de school maakten wij bijgevoegde illustratie.

Down and out?

Een illustratie voor CNV Schooljournaal over leerlingen met het syndroom van Donw om in het reguliere onderwijs.

Hoe wel en niet met Husbandry Agent

Strips op Maat maakte voor LBH Netherlands twee tekeningen om een ongewenste en een gewenste situatie weer te geven om een potentiƫle klant te overtuigen.

Illustratie anti-semitisme

Even geleden maakten wij deze serieuze illustratie voor CNV Schooljournaal over antisemitisme en de mogelijke aanpak op scholen.

Tekeningen vaak leuker dan foto’s…

Voor Smallvips gingen wij aan de slag om een instructie te maken voor het omhangen van een draagdoek. Geheel in huisstijl worden de handelingen stuk voor stuk uitgelegd.

Conflict met UWV

Onlangs maakten wij voor CNVO Schooljournaal de volgende illustratie over het conflict van een werknemer en het UWV.

Illustratie pesten en mensapen

Strips op Maat maakte voor CNV Schooljournaal wederom een illustratie. Nu bij een artikel over het onderzoek naar anti-pestprogramma's en het pest-gedrag bij mensapen.