Som-blog 4: Som-strip voor Lemontree/Barracuda

Nieuws, Portfolio, Som Blog, Strips

Voor onze klant Barracuda en partner Lemontree (It-beveiliging) maakten wij een kort stripalbum over de gevaren van ransomware. Klik op de onderstaande link om het stripboek te bekijken op de website van Lemontree. Ook Computable besteede aandacht aan de strip.

Ontdek jij de analogie tussen Sirus en een cyberhacker?

Ronald en Jolanda hebben een juwelierszaak en zijn in verwachting van een tweeling. Hun leven gaat op rolletjes, tot Sirus verschijnt. Hij breekt in – op dezelfde wijze als een hacker zou doen in een bedrijfsnetwerk – en verwoest alles wat Ronald en Jolanda hebben opgebouwd. Ontdek jij tijdens het lezen de analogie? Is jouw bedrijfsnetwerk beter beschermd tegen de daden van iemand als Sirus?

Barracuda/Lemontree

Laagdrempelige strip toont gevaren ransomware | Computable.nl

It-beveiliger Barracuda Networks en partner Lemontree hebben een stripverhaal laten maken waarin op een laagdrempelige manier wordt uitgelegd wat ransomware is. Zo willen zij aan een breed publiek laten zien hoe groot het probleem inmiddels is geworden. De twee bedrijven hebben het idee dat het bij …

Computable

Ook zo’n leuke strip, illustratie, kleurplaat of cartoon?

Strips op Maat gaat graag voor u aan de slag. Vraag hier een offerte of meer informatie aan. Bellen (071-5233485) of mailen info@stripsopmaat.nl kan natuurlijk ook.

%d bloggers liken dit: