Strip

Strips op Maat” levert gepersonaliseerde strips op bestelling. Hun strips zijn op maat gemaakt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften en bedrijfsevenementen. Met getalenteerde tekenaars en schrijvers bieden ze unieke verhalen en karakters die passen bij de specifieke wensen van hun klanten. Of het nu gaat om humoristische avonturen, romantische verhalen of professionele illustraties, Strips op Maat levert maatwerkstrips die zowel vermakelijk als memorabel zijn voor degenen die ze ontvangen. Hun diensten zijn ideaal voor het creëren van persoonlijke geschenken en het toevoegen van een uniek tintje aan speciale gelegenheden.

Voorbeelden Strip door Strips op Maat.
Persoonlijke strip Ratjetoe

Persoonlijke strip Ratjetoe

Strips op maat maakte voor een particuliere klant een gepersonaliseerd strip in zwart-wit. We hebben er nog veel meer gemaakt maar in het kader van privacy kunnen we die niet allemaal laten zien. Maar deze persoonlijke strip werd met gejuich ontvangen.

Campooz: Het Raadsel van Brave Dave

Campooz: Het Raadsel van Brave Dave

Strips op Maat maakte voor Campooz deze opzetinstructie in stripvorm voor Brave Dave. Een superhandige hangmat u krijgt het bij aanschaf. Je zult ontdekken dat het best handig is om deze opzetinstructie bij de hand te hebben.

Prikpraat

Prikpraat

Voor het College ter beoordeling van geneesmiddelen maakten wij deze strip om kinderen te informeren over vaccinatie.